Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Teknoloji 12 Temmuz 2016 - 18:38 Yorum: 0

Antalya’da "Yazılım, Teknoloji, İletişim Fuarı" düzenlenecek

Antalya EXPO Center'da Yazılım, Teknoloji, İletişim Fuarı (SoftwareMarket) ve Kongresi düzenlenecek.

Antalya’da 'Yazılım, Teknoloji, İletişim Fuarı' düzenlenecek

Antalya EXPO Center'da Yazılım, Teknoloji, İletişim Fuarı (SoftwareMarket) ve Kongresi düzenlenecek.

ANFAŞ Fuarcılık Genel Müdürü Murat Özer, Türkiye için stratejik önem taşıyan yazılım sektörünün yerli ve yabancı temsilcilerinin fuarda bir araya geleceğini söyledi. Özer, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Türkiye Bilişim Derneği, Teknoloji Bölgeleri Geliştirme Derneği ve Kamu Bilimcileri Derneği tarafından da desteklenen SoftwareMarket Fuarı'na, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin de katılacağını ifade etti.

Endüstri devriminde bilişim teknolojileriyle endüstriyi bir araya getirmenin hedeflendiği 4'üncü döneme girildiğini belirten Özer, "Bu dönemin belirleyici unsuru yazılım ve yazılım teknolojileridir. Türkiye'de 3 binden fazla yazılım sektöründe faaliyet gösteren firma var. Artık konuşan ve haberleşen makine ve cihazlarla mal ve hizmet üretilmeye başlandı. Bu sayede KOBİ'ler kaliteli mal ve hizmeti çok daha kısa sürede ve ucuza üretebiliyor. Fuar ve kongreyle Anadolu'nun her yerine yayılmış KOBİ'lerin yazılım firmaları ve kamu yöneticileri buluşacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber