Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 24 Ekim 2014 - 20:23 Yorum: 0

Antalya'da yılın basın fotoğrafları sergisi açıldı

Sergide 22 fotoğraf ile 4 seriden oluşan 70 fotoğraf bulunuyor

Antalya'da yılın basın fotoğrafları sergisi açıldı

ANTALYA (AA) - Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin (TFMD) düzenlediği "TFMD Yılın Basın Fotoğrafları 2014 Yarışması"nda ödül alan fotoğraflar Antalya'da sergilendi. 

Değirmenönü Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki sergiye Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, TFMD Kurucu Üyesi Dursun Gündoğdu, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve gazeteciler katıldı. 

Bir hafta boyuncu açık kalacak sergide "TFMD Yılın Basın Fotoğrafları 2014 Yarışması"na katılan 4 bin 381 fotoğraf arasından jüri tarafından ödüle layık görülen 22 fotoğraf ile 4 seriden oluşan 70 fotoğraf  bulunuyor.

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, açılışta yaptığı konuşmada, foto muhabirlerinin görevlerini yaparken hayatlarını tehlikeye atmak zorunda kaldıklarını söyledi. 

Foto muhabirlerinin önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Uysal, şunları kaydetti:

"Tarihi tesbit ediyorlar. Günümüzde yorumsuz haber okumak güçleşti. Fikir yazıları yanlı olabiliyor. Aslında herkes tarihi etkilemeye çalışıyor. Bu anlamda fotoğraf net bir tesbit. Fotoğrafın manipüle edilmiş olma ihtimali diğerlerine göre daha düşük. Dolayısıyla en objektif unsurlardan biri objektifin kendisi."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber