Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ekim 2014 - 12:48 Yorum: 0

Antalya'daki "5. Yöresel Ürünler Fuarı"

Fuarda Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'a özgü ürünler tanıtıldı

Antalya'daki '5. Yöresel Ürünler Fuarı'

EDİRNE (AA) - Antalya'daki 5. Yöresel Ürünler Fuarı'nda, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'a özgü ürünler tanıtıldı.

Trakya Kalkınma Ajansı'ndan yapılan yazılı açıklamada, 325 katılımcı ile 113 standın kurulduğu fuarın Antalya'da açıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Trakya Kalkınma Ajansı Temsilcisi Mahmut Şahin, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ ticaret ve sanayi odalarının Trakya'yı en iyi şekilde temsil ettiğini ve fuarın 26 Ekim Pazar gününe kadar gezilebileceğini belirtti.

Şahin, toplam 20 firmanın il ticaret ve sanayi odaları çatısı altında katıldığı fuarda, Tekirdağ köftesi, Kırklareli peyniri, Edirne peyniri, Keşan ve İpsala pirinci, Hayrabolu tatlısı, peynir helvası, Karacakılavuz dokuması, Kırklareli hardaliyesi, Edirne mis meyve sabunu, Edirne badem ezmesi, Çorlu kahvesi, Edirne hoşgüvar kurabiyesi gibi Trakya'ya özgü değer ve tatların görücüye çıktığını aktardı.

Fuarı gezenlere stantlarda Trakya ve ürünleri hakkında bilgi verildiğini ifade eden Yılmaz, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun da ürünleri incelediğini kaydetti.

Şahin, ziyaretinde Bakan Yılmaz'a Karacakılavuz el dokuması hediye etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber