Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Asayiş 20 Şubat 2018 - 10:23 Yorum: 0

Antalya’daki otopark operasyonuna 10 tutuklama

Antalya'da otopark işletmelerinden haksız kazanç elde ettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen 17 zanlıdan 8'i polis 10 kişi tutuklandı.

Antalya’daki otopark operasyonuna 10 tutuklama

Antalya'da otopark işletmelerinden haksız kazanç elde ettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen 17 zanlıdan 8'i polis 10 kişi tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 hafta önce Antalya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde bazı görevlilerin otopark işletmecileri ile belirli bir menfaat çerçevesinde anlaştıklarını, yasak yere park edilen araçları asli görevleri olmasına rağmen para karşılığında çektirdiklerini tespit etti. Araştırmayı derinleştiren ekipler, şüphelilerin bazı araçların sahiplerinin araç çekilmeden olay yerine gelmesine rağmen aracı teslim etmeyerek otoparka çekilmelerini sağladıkları, trafiği engellemediği halde gece geç saatlerde ara sokaklara park eden araçları da çektirdikleri ve bunun karşılığında da araç başına otopark sahibinden para aldıkları belirledi. Şahısların ne kadar çok araç çektirirse o kadar çok para alacakları için mümkün olduğu kadar fazla araç çektirmeye gayret ettikleri tespit edildi.

6 aylık teknik projeli takip sonucunda Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü timleri, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde ikisi otopark olmak üzere 18 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli biri müdür rütbesinde, 8 polis ile otopark sahibi ve çalışanı toplam 17 kişi gözaltına alındı.

8 polis tutuklandı

Dün emniyetteki sorgularının ardından hakim karşısına çıkan 17 şüpheliden aralarında Trafik Denetleme Şube Müdürü M.S.'nin bulunduğu O.Ö, A.S, C.D, Ç.T, İ.S, M.Y, M.E.K, M.A, ve Ö.A. tutuklandı, A.E, C.K.K, M.H.T, D.T, İ.A, M.B, Ö.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklananlardan 8'inin polis, 2'sinin ise otopark çalışanı olduğu öğrenildi.

Antalya’daki otopark operasyonuna 10 tutuklama

Antalya’daki otopark operasyonuna 10 tutuklama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber