Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:46 ZBEÜ, TUSF Salon Futbolu Bölgesel Lig Grup Şampiyonası’na ev sahipliği yapı...20:27 Çaya uçan araç kayalıklarda asılı kaldı: Ekipler seferber oldu20:26 Milli eskrimci Doruk Erolçevik dünya şampiyonu oldu20:19 Kavga eden iki esnafı ayırmaya çalışırken vuruldu20:18 Samsun’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı20:16 Turizm Haftası Marmara Denizi’ne taşındı: Yelkenciler ve römorkörlerden öze...20:15 İsrail saldırılarında 7 Ekim’den bu yana 10 binden fazla kadın öldü20:11 Dışişleri Bakanı Fidan, Doha’ya gitti20:11 A Milli Takımı Teknik Direktörü Montella’dan Alanyaspor’a ziyaret20:10 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerine ilişkin: "Bizim anladığım...20:08 Türkiye RACVIAC 51. MAG toplantısına ev sahipliği yapacak20:07 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç: "TFF yöneticilerinin, özellikle alt ligde...20:05 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç: "18 Temmuz’un yeni sezon planlaması açısı...20:02 Rektör Kibar’dan Başkan Zeyrek’e ‘Hayırlı olsun’ ziyareti20:02 Silivri’de kahvehaneye silahlı saldırı: O anlar kamerada19:55 İzmir Büyükşehir’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı19:54 Başkan Zeyrek, Manisa TSO Başkanı Yılmaz’ı ağırladı19:49 Interpol devreye girdi, öz kardeşini öldüren şüpheli, Sırbistan’a kaçamadan...19:48 Mardin, 2023 yılında yaklaşık 2 milyon turist ağırladı19:47 Selendi’de tütün dikimleri başladı
Yerel 21 Ocak 2017 - 12:58 Yorum: 0

Antalya’dan Bilecik’e tarih gezisi

Bilecik Valisi Süleyman Elban'ın kenti tanıtmak ve turizme açılması amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Antalya'dan gelen heyet, Bilecik'te...

Antalya’dan Bilecik’e tarih gezisi

Bilecik Valisi Süleyman Elban'ın kenti tanıtmak ve turizme açılması amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Antalya'dan gelen heyet, Bilecik'te tarihi mekanları ziyaret etti.

Vali Elban, Antalya'nın Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve muhtarları makamında kabulünde, bir süre sohbet ederek, Bilecik'in tarihi, sosyo-ekonomik yapısı ve doğal güzelliklerinin anlattı. Ziyaret anısına Vali Elban, Tütüncü'ye "Ertuğrul Gazi börkü" ile "Kayı bayrağı" hediye ederek, ata diyarı Bilecik'te Antalya heyetini görmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Bilecik'in hem cihan medeniyetinin doğuşuna sahne olmuş hem de manevi şahsiyetlerin doğduğu, yetiştiği bir şehir olduğunu ifade eden Vali Elban, "Bu manevi ve tarihi iklimi yaşama fırsatı bulacaksınız. İnşallah, arzu ettiğiniz duyguları yaşamış ve o hissiyatı elde ederek ayrılmış olursunuz. Bilecik'in tanıtımı açısından başlattığımız çalışmaların ilk ziyareti olduğu için çok önemsiyorum" dedi.

Belediye Başkanı Tütüncü ve beraberindeki muhtarlar ilk olarak Şeyh Edebali Türbesini daha sonra da Söğüt ilçesinde Dursun Fakıh ve Ertuğrul Gazi Türbesi ile tarihi mekanları ziyaret etti.

Antalya’dan Bilecik’e tarih gezisi

Antalya’dan Bilecik’e tarih gezisi

Antalya’dan Bilecik’e tarih gezisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber