Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:05 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını çaldılar17:04 Bakan Kacır: "Türkiye’nin astronotuyla gurur duymuyorlar”17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...16:45 Kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkart...16:43 Tusk: “Avrupa savaş öncesi döneme girdi”16:40 Tepebaşı’nda bir ilki başaran süt çiftliğine ’Avrupa Birliği Onaylı Süt Çif...16:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 bin 100 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük...16:38 Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu16:37 Otomobil yoldan çıktı, 1’i ağır 2 kişi yaralandı
Sami Er
Türkiye 27 Temmuz 2017 - 09:23 Yorum: 0

Antalyalı minik Özge yeni protez ayak için İstanbul’da

Antalya'da protez olan ayağıyla babasının yaptığı düzenekte yürümeye çalışan 3 yaşındaki Özge, yeni protezini almak için İstanbul'a geldi.

Antalyalı minik Özge yeni protez ayak için İstanbul’da

Antalya'da protez olan ayağıyla babasının yaptığı düzenekte yürümeye çalışan 3 yaşındaki Özge, yeni protezini almak için İstanbul'a geldi. Minik Özge, kendisi için özel olarak yapılan protez ayak sayesinde artık daha rahat yürüyebilecek.

Antalya'da bir ayağı protez olan 3 yaşındaki kızı Özge'ye, fizik tedaviye götüremediği için evinde kurduğu düzenekle yürümeyi öğretmeye çalışan 39 yaşındaki Ali İhsan Yıldırım'ın bu çabası geçtiğimiz Mayıs ayında Türkiye gündemine gelmişti. Bunun üzerine bir çok kurum ve kuruluş minik Özge'ye yardım için çalışma başlatmıştı. Minik Özge'ye yardım eli uzatan Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda Özge ve ailesini yeni bir protez ayak yapılabilmesi için İstanbul'a getirmiş ve protezin ölçülerini aldırmıştı. Aile bu kez son işlem olan hazır protezi almak için İstanbul'a geldi.

Yeni protezle yürüyüp koşabilecek

Antalya'dan kalkan uçakla eşi İlknur ve kızı Özge ile birlikte İstanbul'a gelen fedakar baba Ali İhsan Yıldırım, Atatürk Havalimanı'nda İhlas Haber Ajansı muhabirine yaptığı değerlendirmede, "Özge şuanda çok mutlu yeni protezini alacak. Eski proteziyle yürüyemiyordu, küçük geliyordu. Yeni proteziyle daha rahat yürüyebilecek. Belki arkadaşlarıyla koşabilecek. O yüzden mutluyuz" dedi.

3 yaşındaki Özge yeni protez ayağının takılmasının ardından artık daha rahat hareket etme imkanı bulacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber