Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Kasım 2016 - 10:58 Yorum: 0

Antalyalılara Neşet Ertaş müjdesi

Kırşehirlilerin düzenlediği Neşet Ertaş Anma Gecesine katılan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Ahatlı'daki Neşet Ertaş Sivil Toplum Kuruluşları...

Antalyalılara Neşet Ertaş müjdesi

Kırşehirlilerin düzenlediği Neşet Ertaş Anma Gecesine katılan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Ahatlı'daki Neşet Ertaş Sivil Toplum Kuruluşları Hizmet Merkezi'nin yeni yılda açılacağını müjdeledi.

Antalya Kırşehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlediği Neşet Ertaş'ı Anma Gecesine katılan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Neşet Ertaş Sivil Toplum Kuruluşları Hizmet Merkezi'nin yeni yılda açılacağını müjdeledi. Ahatlı'da inşası başlayan ve 2017 yılında tamamlanacak olan tesisin tüm hemşeri denekleri ile sivil toplum örgütlerinin hizmetine verileceğini ilan eden Başkan Tütüncü, içine de büyük usta Ertaş'ın anılarının yaşatılacağı bir sergi olacağını söyledi. Tütüncü, bu bölümde hafif volümde Ertaş türkülerinin seslendirileceğini ifade etti.

Türkülerle oynadı

Tüm Anadolu ozanlarının birlik ve beraberlik içinde olmasına yönelik bir konuşma yapan Tütüncü, ölümünün dördüncü yılında Neşet Ertaş'ın da bunu istediğini ifade etti. Gecede sahne alan türkücülere ve dernek başkanı Murat Barış'a birer çiçek buketi veren Tütüncü, Barış'ın teşekkür plaketini de kabul etti. Gecenin sonunda Tütüncü, güzel bir gece yaşadıklarını söyledi.

Antalyalılara Neşet Ertaş müjdesi

Antalyalılara Neşet Ertaş müjdesi

Antalyalılara Neşet Ertaş müjdesi

Antalyalılara Neşet Ertaş müjdesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber