Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 01 Eylül 2016 - 17:53 Yorum: 0

Antalyaspor - Atiker Konyaspor maçını seyircisiz oynayacak

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor maçında taraftarlarının neden olduğu...

Antalyaspor - Atiker Konyaspor maçını seyircisiz oynayacak

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle PFDK tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırıldı.

Süper Lig'in 2. haftasında Aytemiz Alanyaspor'un cezası nedeniyle Antalya'da oynanan ve Alanyaspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona eren maçın ardından Antalyaspor taraftarlarının çıkarmış olduğu olaylardan sonra kırmızı-beyazlılar Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmişti. PFDK'nın bugün yapılan toplantısında alınan kararın ardından Antalyaspor'un ligin 3. haftasında sahasında oynayacağı Atiker Konyaspor maçı seyircisiz oynanacak. Öte yandan PFDK, kırmızı-beyazlılara 50 bin TL de para cezası verdi.

PFDK'dan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere verildi:

"Antalyaspor'un, 26.08.2016 tarihinde oynanan Aytemiz Alanyaspor-Antalyaspor Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 Resmi müsabakaya kindi sahasında seyircisiz oynama ve 50 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber