Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Kasım 2014 - 11:08 Yorum: 0

Antalyaspor, çıkış yapmak istiyor

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde ilk 8 maç sonunda sadece 2 galibiyet alabilen Antalyaspor, Mersin Hantaş Sportif'i yenip yeni bir sayfa açmayı planlıyor

Antalyaspor, çıkış yapmak istiyor

ANTALYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Mersin Hantaş Sportif maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde yaptığı 8 maçta aldığı 2 galibiyet ve topladığı 4 puanla ligin 11. sırasında yer alan Antalyaspor, Mersin ekibini yenerek çıkış yapmak istiyor. 

Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde zorlu rakiplere karşı mücadele verdiklerini söyledi. 

Lige istedikleri gibi bir başlangıç yapamadıklarını dile getiren İrban, "Ligde alt sıralarda yer almak bizi umutsuzluğa itmiyor. Daha çok çalışarak üst sıralara tırmanabileceğimiz inancındayım" dedi.

Hafta sonu Mersin Hantaş Sportif ile karşılaşacaklarını belirten İrban, şöyle konuştu:

"Mersin ekibinin önemli yabancı oyuncuları var. Buldukları sponsor onlara güç verdi ama biz de elimizden gelenin en iyisini yaparak çıkış yakalamak istiyoruz. Mersin maçını kazanıp yeni bir sayfa açmayı planlıyoruz. Oyuncularımızın ellerinden geleni yaparak bize galibiyet sevinci yaşatacağı inancındayız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber