Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Antalyaspor, galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ceylan:

Antalyaspor, galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor'da kulüp basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan, yarın deplasmanda yapacakları Bucaspor maçından 3 puanla dönerek galibiyet serisi başlatmak istediklerini söyledi.

Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta içinde antrenmanı ziyaret ettiklerini, futbolcuları oldukça moralli ve galibiyete inanmış gördüklerini dile getirdi.

Takımın motivasyonunun oldukça yüksek olduğuna dikkati çeken Ceylan, Süper Lig'e çıkabilmeleri için kalan bütün maçları kazanmaları gerektiğini vurguladı.

Bucaspor maçının zorlu geçeceğini ifade eden Ceylan, şöyle konuştu:

"Bucaspor maçıyla sergi galibiyetlere başlamamız gerekiyor. Futbolcular galibiyet sözü verdi. Deplasmandan 3 puanla döneceğimize inanıyoruz. Bizim için artık son düzlük. Bu son düzlükte maçların hepsinden gülen taraf olarak ayrılmamız gerekiyor." 

Ceylan, bu süreçte kendilerini yalnız bırakmayan taraftara da teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber