Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Ağustos 2016 - 16:18 Yorum: 0

Antalyaspor, Hollanda kampını tamamladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Hollanda kampını tamamladı.

Antalyaspor, Hollanda kampını tamamladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Hollanda kampını tamamladı. Kırmızı beyazlılar bir günlük iznin ardından Antalya'da Salı günü akşam saatlerinde ligin ilk haftasında sahasında karşılaşacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Osmanlıspor ile oynayacak olan Antalyaspor, Hollanda kampını tamamladı. Teknik heyet tarafından oyunculara bir gün izin verilirken, kırmızı-beyazlılar salı günü saat 20.30'da Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak.

Topuk Yaylası'nda 3 maç

Antalyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap kamp çalışmasını Isparta, 2. etabını Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Akdeniz temsilcisi Topuk Yaylası'nda 3 hazırlık maçı yaptı. Antalyaspor, yaptığı 3 hazırlık maçında 1 galibiyet ile 2 beraberlik aldı. Antalyaspor, ilk hazırlık maçını Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al Khaleej ile yaparken, mücadeleden 2-1 üstünlükle ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar bir sonraki hazırlık maçında ise Gürcistan ekibi Torpedo Kutaisi ile Deniz Kadah'ın attığı golle 1-1 berabere kaldı. Topuk Yaylası'ndaki son hazırlık maçında Antalyaspor PTT 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor ile 1-1 berabere kaldı. Antalyaspor, Düzce Topuk Yaylası'ndan sonra 3. etap kamp çalışması için Hollanda'ya gitti.

Hollanda'da 3 maç

Antalyaspor, son etap kamp çalışması kapsamında gittiği Hollanda'da 3 hazırlık maçı yaptı. Kırmızı-beyazlılar 3 hazırlık maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Akdeniz temsilcisi Antalyaspor, Hollanda'da ilk hazırlık maçını Belçika 1. Amatör Lig takımlarından Beerschot-Wilrijk ile oynadı. İki takım arasında oynanan maç 1-1 berabere bitti. Antalyaspor, ikinci hazırlık maçında ise Belçika Ligi'nin son şampiyonu Club Brugge ile oynadığı maçtan dünyaca ünlü golcü oyuncusu Samuel Eto'o'nun attığı golle 1-0 galip ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar son hazırlık maçında ise Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Ahli FC Dubai takımını 1-0 mağlup etti. Hollanda'da hazırlıklarını oynadığı 3 maçla tamamlayan Antalyaspor, Salı günü saat 20.30'da Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber