Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 06 Ekim 2016 - 20:38 Yorum: 0

Antalyaspor Morais’siz çalıştı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Antalyaspor, görevden alınan Teknik Direktör Morais olmadan çalıştı.

Antalyaspor Morais’siz çalıştı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Antalyaspor, görevden alınan Teknik Direktör Morais olmadan çalıştı.

Süper Lig'de 2 puanla son sırada yer alan Antalyaspor'da, bugün akşam saatlerinde yönetim kurulu kararıyla görevden alınan Teknik Direktör Morais olmadan Çaykur Rizespor çalışmalarına başladı. A Milli Takım'ın 2018 Dünya Kupası Grup Eleme maçları nedeniyle 4 gün izinli olan kırmızı-beyazlılar bugün akşam saatlerinde yaptıkları antrenmanla çalışmalara başladı. Antalyaspor'da Morais'in görevden alınmasının ardından antrenmanı Yardımcı Teknik Direktör Erol Malkoç yönetti. Antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncular düz koşu yaptı. Koşunun ardından dar alanda kısa paslaşmalar ve yarı alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kaleciler ise takımdan ayrı çalıştı. Akdeniz temsilcisinde sakatlıkları bulunan Yekta Kurtuluş ve Rıdvan Sağlam sakatlıkları nedeniyle salonda çalıştı.

Öte yandan Antalyaspor'da görevden alınan Teknik Direktör Jose Morais oyuncularıyla vedalaştı. Morais, daha sonra personelle de vedalaştıktan sonra antrenmanın devam ettiği saatlerde tesislerden ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber