Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 10 Mart 2015 - 19:58 Yorum: 0

Antalyaspor'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig'de Antalyaspor, Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sakatlığı bulunan Lokman...

Antalyaspor'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig'de Antalyaspor, Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sakatlığı bulunan Lokman Gör yer almadı. Antrenör Yusuf Şimşek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koşu ve ısınma hareketleri yaptı. 

​Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve Asbaşkan Mehmet Aygün antrenman öncesinde antrenör Yusuf Şimşek ile bir süre sohbet etti. 

Şimşek, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Samsunspor maçını kaybettikleri için büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.  

Antrenör Şimşek, Adana Demirspor maçını kazanarak, yeniden şampiyonluk potasına girmek istediklerini söyledi. 

Takımın mücadele gücünü arttırmaya çalıştıklarını dile getiren Şimşek, şunları kaydetti:

"Önümüzde 33 puan var. 33 puana da talibiz. Oyuncularımız çok iyi durumda. Mücadele gücümüzün biraz zayıf olduğunu düşünüyorum. Biraz daha sert oynamamız gerekiyor. Mücadele etmeden, savaşmadan kazanamayız. Adana Demirspor maçı zor bir maç ama 3 puan almak zorundayız. İnşallah sahadan galip ayrılan biz olacağız. Gol yemediğimiz zaman gülen taraf biz oluruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber