Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Kasım 2016 - 13:58 Yorum: 0

Antalyaspor’da, Adanaspor hazırlıkları

Deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yenerek üst üste 3 maç kazanan ve puan cetvelinde yükselişe geçerek rahat bir nefes alan Antalyaspor'da cumartesi günü oynancak...

Antalyaspor’da, Adanaspor hazırlıkları

Deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yenerek üst üste 3 maç kazanan ve puan cetvelinde yükselişe geçerek rahat bir nefes alan Antalyaspor'da cumartesi günü oynancak Adanaspor maçının hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde başladı.

Futbolcuların antrenmanda oldukça neşeli oldukları gözlendi. Antrenmana sakatlığı devam eden Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, hafif ağrıları bulunan Makoun, Emre Güral ile izinli olan Serdar Özkan katılmazken, Zeki ve Sakıp Aytaç ise fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptılar.

Isınma hareketlerinin ardından dar alanda top kapma çalışması yapan kırmızı-beyazlılar daha sonra yarım sahada çift kale maç yaptılar. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın da forma giydiği maçta futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber