Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Eylül 2016 - 19:53 Yorum: 0

Antalyaspor’da Morais işi sıkı tutuyor

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında cuma günü sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Antalyaspor'da hazırlıklar devam ediyor.

Antalyaspor’da Morais işi sıkı tutuyor

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında cuma günü sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Antalyaspor'da hazırlıklar devam ediyor. Kırmızı-beyazlı takımda Teknik Direktör Jose Morais, maç öncesi oyuncularıyla yakından ilgilenirken, çalışmayı bol bol keserek oyuncularından istediklerini sahaya yansıtmalarını bekledi.

Süper Lig'de oynanan haftalarda 3 yenilgi bir beraberlik alarak sadece 1 puan toplayan Antalyaspor, sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Morais gözetiminde yapılan çalışmaya kırmızı-beyazlılar ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman 5'e 2 top kapma, dar alanda paslaşma, kaleye şut, bire bir mücadele ile devam ederken, yarı alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kırmızı-beyazlılarda kaleciler ise kaleci antrenörüyle takımdan ayrı çalıştı. Antalyaspor'da yapılan çalışmaya sakatlığı geçen Makaoun katılırken, forvet oyuncusu Emre Güral ise bir süre salonda çalıştı. Emre, daha sonra sahaya gelerek takımdan ayrı düz koşu çalışması yaptı. Antalyaspor'un deneyimli çalıştırıcı Morais, antrenman boyunca oyuncularıyla yakından ilgilenirken, bol bol antrenmanı keserek oyuncularının istediklerini sahaya yansıtmasını istedi. Morais, oyuncularına antrenman boyunca uyarılarda da bulunmayı ihmal etmedi. Antalyaspor'un Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yöneticiler de antrenmanı izledi.

Kırmızı-beyazlılar Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın yapacakları antrenmanla sürdürecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber