Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 25 Ekim 2018 - 22:23 Yorum: 0

Antalyaspor’dan Trabzonspor maçı öncesi hakem tepkisi

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Cumartesi günü Trabzonspor ile oynanacak olan karşılaşmaya hakem olarak Yaşar Kemal Uğurlu'nun atanmasına...

Antalyaspor’dan Trabzonspor maçı öncesi hakem tepkisi

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Cumartesi günü Trabzonspor ile oynanacak olan karşılaşmaya hakem olarak Yaşar Kemal Uğurlu'nun atanmasına tepki gösterdi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada bu atamanın Antalyaspor ve kulüp camiasında soru işaretlerine sebep olduğunun altı çizildi.

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun son 1.5 yıl içinde oynanan 3 Antalyaspor-Trabzonspor karşılaşmasına 2 kez atandığı ve her iki maçtaki yönetimiyle de Antalyaspor aleyhine verdiği hatalı kararlar sebebiyle Akdeniz ekibinin canının yandığına dikkat çekilen açıklamada, "Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönetimi hala hafızalarımızdaki tazeliğini korurken üst sıraları da yakından ilgilendiren mücadeleye yine aynı ismin, yine bir Trabzonspor maçında atanmasını manidar buluyoruz. Soru işaretlerine meydan vermemek adına başka bir atama yapılması mümkünken ısrarla taraftarımızın gözünde de özellikle Trabzonspor maçlarında güvenilirliğini kaybetmiş bir hakemin bu önemli karşılaşmaya atanmasını doğru bulmuyoruz" denildi.

Açıklamada ayrıca, "Biz yine de bundan önceki iki maçın aksine futbolun güzelliğine gölge düşürmeden düdük çalacağına inanıyor, 90 dakika boyunca yapılan bu atamaya yakışan bir yönetim sergileyeceğine inanıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber