Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Temmuz 2020 - 15:08 Yorum: 0

Antalya’ye nem çöktü, ufuk görünmez oldu

Antalya'da yüzde 70 seviyesine ulaşan nem sebebiyle kentin üzerini nem bulutları kapladı.

Antalya’ye nem çöktü, ufuk görünmez oldu

Antalya'da yüzde 70 seviyesine ulaşan nem sebebiyle kentin üzerini nem bulutları kapladı. Nemden bunalan vatandaşlarsa soluğu sahillerde aldı.

Turizm kenti Antalya'da hava sıcaklıkları Temmuz ayı itibariyle artmaya başladı. Kentte hava sıcaklığı haziran ayında 30 derecenin üstüne nadiren çıksa da Temmuz ayında sıcaklıkla birlikte bastıran nem, vatandaşları adeta bunalttı. Sabah saatlerinde yüzde 90'a kadar çıkan nem oranı, öğleden sonra güneşin etkisiyle birlikte yüzde 70'lere düştü. Nemden dolayı kentin üzerini nem bulutları kapladı. Kentin her noktasını gören Kepez Seyir Terası noktasında deniz ve birçok bina görülemez hale geldi. Görüş mesafesinin düştüğü kentte, Beydağları da sis altında kaldı.

32 dereceye ulaşan kentte nemden bunalan vatandaşlar da soluğu sahilde aldı. Bazı vatandaşlar yakıcı güneşe rağmen güneşlenirken, çoğunluğu denize girerek serinlemeyi tercih etti.

Antalya’ye nem çöktü, ufuk görünmez oldu

Antalya’ye nem çöktü, ufuk görünmez oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber