Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 19 Eylül 2014 - 10:08 Yorum: 0

ANTDOB 11 Ekim'de yeni sezona başlıyor

Antalya Devlet Opera ve Balesi, 2014-2015 sanat sezonunda dört opera, iki bale, iki çocuk oyunu ve bir yeni müzikali sanatseverlerin beğenisine sunacak

ANTDOB 11 Ekim'de yeni sezona başlıyor

ANTALYA (AA) - Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), 2014-2015 sezonuna 11 Ekim'de "Otello" balesinin prömiyeri ile başlayacak.

ANTDOB'dan yapılan açıklamaya göre, "Ali Baba ve Kırk Haramiler", "La Boheme", "İtalya'da Bir Türk" ve "Carmen" operaları, "Kiss me Kate" müzikali ve "Romeo & Juliet", "Kuğu Gölü" baleleri sezonun yeni eserleri arasında yerini aldı. Ayrıca çocuklar için "Kurbağa Prens" ve "Şekeronya" oyunları da sezonun yeni oyunları arasında bulunuyor.

- Ekim programı

ANTDOB 11 Ekim 2014 tarihinde Uğur Seyrek tarafından sahneye konulan "Otello" balesi ile perdelerini açacak.

Aynı eser, 14, 23 ve 25 Ekim'de tekrar sahnelenecek. Ardından 16 Ekim'de Verdi'nin unutulmaz operası "La Traviata" ve 21 Ekim'de "Tangopera" müzikali sahnelenecek.

ANTDOB, 20 Ekim ve 27 Ekim 'de "Uyuyan Güzel" isimli çocuk oyunu ise Kepez Belediyesi Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde minik izleyicilerin karşısına çıkacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber