Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 21 Ekim 2014 - 22:18 Yorum: 0

ANTDOB, "Tangopera" müzikalini sahnelendi

ANTALYA (AA) - Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), "Tangopera" müzikalini sahneledi.Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenen eser, sanatseverler tarafından beğeniyle izlendi. Librettosunu...

ANTDOB, 'Tangopera' müzikalini sahnelendi

ANTALYA (AA) - Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), "Tangopera" müzikalini sahneledi.

Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenen eser, sanatseverler tarafından beğeniyle izlendi. 

Librettosunu Murat Göksu'nun yaptığı ve Uğur Seyrek tarafından sahneye konulan müzikalin orkestra şefliğini İstanbul Devlet Opera ve Balesi orkestra şefi Serdar Yalçın ve ANTDOB orkestra şefi Hakan Kalkan üstlendi. 

Dekor tasarımı Çağda Çitkaya, kostüm tasarımı Sevtaç Demirer imzasını taşıyan eserin ışık tasarımını ise Mustafa Eski yaptı.

Bir kadın ve erkeğin öyküsünü anlatan eserde Sema Çavuşoğlu ve Heyecan Ceylan Yakan "kadın", Atay Ergezen "garson", Tükel Acar ve Taner Ölçen "patron", Onur Alpaslan ve Ümit Burak Tekinay "sarhoş", Esra Arslantürk ve Medine Tuganova "kadın müşteri" ve Serap Demirhan, Özsu Yüksel, Sinem Baddal, Bilge Yılmaz, Emel Öziş, Selda Serdar "altı vokalist" rolleriyle sahne aldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber