Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:49 İskoçya’nın yeni başbakanı John Swinney oldu18:48 Ağrı’da öğrencilere trafik eğitimi verildi18:46 İBB Başkanı İmamoğlu’dan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Bahçetepe’ye tebrik...18:44 Hitit Üniversitesi’nden “Terörizm ve Radikalleşme ile Mücadele ve Türkiye’n...18:39 Brezilya, İsrail’in Refah’a yönelik saldırısını kınadı18:37 Hırsızlık suçundan 14 yıl ceza alan şahıs yakalandı18:36 Uzmanlar kan sulandırıcı ilaç kullanımı konusunda uyardı18:33 Edirne’de üniversite öğrencilerinden Filistin’e destek gösterisi18:33 Bursa Uludağ Üniversitesinin acı günü18:30 Anadolu Üniversitesinde International Staff Mobility Week Programı başladı18:27 TBMM’de tartışma18:26 Mucur Belediye Başkanı Şahin: "Adli süreç başlatıldı"18:25 Teleferik kazasında Belediye Başkanı Kocagöz’un tutukluğuna ilişkin ikinci...18:23 Bolu’nun içme suyu ihtiyacını karşılayan Gölköy Barajı’nda doluluk yüzde 96...18:22 Kırklareli’nde ormanlara giriş 177 gün süreyle yasaklandı18:20 Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock: "(İsrail’in Refah’a saldırısı) 1 milyon...18:19 Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: "Refah’a yapılacak bir harekat sadece b...18:17 Kılıçdaroğlu’na ’Adalet Yürüyüşü’ sırasında saldırı girişimi davasına devam...18:12 Savaşçı böcekler doğaya salındı18:10 SGB Yönetimini ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Alemdar: “Sakarya’nın...
Yerel 25 Şubat 2020 - 11:08 Yorum: 0

Antikkapı, çalışanlarını onure edildi

Antikkapı 3. Hizmet Yılı Ödül Töreninde uzun süredir kuruma hizmet veren personeller, plaketle onure etti.

Antikkapı, çalışanlarını onure edildi

Antikkapı 3. Hizmet Yılı Ödül Töreninde uzun süredir kuruma hizmet veren personeller, plaketle onure etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Antikkapı A.Ş., personeli için Seka Bahçe Düğün Salonu'nda 3. hizmet yılı ödül töreni düzenledi. Düzenlenen programda 5, 10, 15 ve 20 yılın üzerinde hizmeti olan Antikkapı personeline plaket takdim edildi. Programa Antikkapı A.Ş. Genel Müdürü İslam Yücel, Toleyis Sendikası Marmara Şube Başkanı Yusuf Kutlu, şirket yöneticileri ve tüm Antikkapı A.Ş. çalışanları katıldı.

Günün anlam ve önemine değinen bir konuşma yapan Antikkapı A.Ş. Genel Müdürü İslam Yücel, "Zaman hızla akıp gidiyor. Bize düşen şirketimizi çağın gereklerine uygun bir biçimde iyileştirmek, geliştirmek ve geleceğe taşımaktır. Bünyemizde faaliyet gösteren tüm iş yerlerimizde kaynaklarımızı doğru kullanarak ve israfı önleyerek, küçük önlemlerle zaman ve enerji tasarrufunu siz değerli arkadaşlarımızla elde ettik. Çıktığımız bu yolda desteklerini esirgemeyen ve özverili bir şekilde çalışan Antikkapı ailemize teşekkür ediyorum ve gelecek çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Antikkapı A.Ş.'nin geleneksel olarak düzenlediği hizmet yılı ödül töreninde bu yıl, sosyal sorumluluk projesi "Bir Kitap da Sen Hediye Et" kapsamında Elazığ'daki depremzede çocuklar için tüm çalışanlar kitap bağışı yaptı. Antikkapı A.Ş. Genel Müdürü İslam Yücel ile Toleyis Sendikası Marmara Şube Başkanı Yusuf Kutlu, beraber kitap kumbarasına kitap bağışında bulundu.

Antikkapı, çalışanlarını onure edildi

Antikkapı, çalışanlarını onure edildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber