Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ocak 2017 - 13:33 Yorum: 0

AÖF ve ÖSYM Sınav Koordinatörlüğünden Beyşehir Belediyesi’ne teşekkür

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) ve Öğrenci, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Beyşehir Sınav Koordinatörlüğü, Beyşehir...

AÖF ve ÖSYM Sınav Koordinatörlüğünden Beyşehir Belediyesi’ne teşekkür

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) ve Öğrenci, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Beyşehir Sınav Koordinatörlüğü, Beyşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı ve AÖF ile ÖSYM Beyşehir Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Abdullah Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, hafta sonu Ali Akkanat Kampüsü'ndeki yükseköğrenim kurumlarında yapılan açık öğretim fakültesi sınavını, destek veren ve katkı sağlayan kurumlar sayesinde sıkıntısız ve sorunsuz olarak geride bıraktıklarını belirterek, "Sınav öncesinde, ülkemizin bazı bölgelerinde olduğu gibi yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kampüsümüz çevresindeki enerji nakil hatları da hasar görmüş ve ardından ciddi sıkıntılar yaşamıştık. Böylesine olağanüstü durumlarda valilik, kaymakamlık ve rektörlükler kanalıyla okular tatil edilir ve sınavlar iptal edilmesine rağmen, ilçemizdeki kurumlarımızın verdiği ciddi katkı ve destekler dolayısıyla böyle bir durum yaşanmamıştır. Beyşehir Belediyemizin kampüsümüze ulaşımı sağlayan ana arterler ile kampüsümüzde ve çevresindeki karları temizlemesi ve buzlanmanın önüne geçilmesine yönelik yürüttüğü çalışmalar ile araçların park yapması ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmiştir. Enerji nakil hatlarındaki sorun nedeniyle kiraladığımız jenaratöre yakıt desteği veren rektörlüğümüzle birlikte, Beyşehir Kaymakamlığımız ve polis ve jandarma gibi kolluk kuvvetlerimizle de el birliği ile yürütülen başarılı bir koordinasyonla bu sınav maratonunu da sorunsuz olarak geride bırakmış bulunuyoruz" dedi.

Öztürk, hafta sonu 2 günde 4 oturum halinde yapılan sınava bin 100 öğrencinin katıldığını da belirtirken, bunun ilçe ekonomisine sağladığı katkılara da dikkat çekti, Beyşehir'in sınav merkezi olmasında katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

AÖF ve ÖSYM Sınav Koordinatörlüğünden Beyşehir Belediyesi’ne teşekkür

AÖF ve ÖSYM Sınav Koordinatörlüğünden Beyşehir Belediyesi’ne teşekkür

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber