Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Haziran 2016 - 10:03 Yorum: 0

Aosb’nin Ramazan Geleneği

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği sanayicilerle iftar yemeği için ayırdığı ödeneği bu kez çocuk, yaşlı...

Aosb’nin Ramazan Geleneği

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği sanayicilerle iftar yemeği için ayırdığı ödeneği bu kez çocuk, yaşlı ve şehit ailelerine desteğe dönüştürdü.

Yönetim Kurulunun kararı ile bir geleneğin yerini örnek bir sosyal sorumluğun aldığı AOSB, Onbir Ayın Sultanı Ramazan boyunca bir dizi program düzenlendi.

Sevgi, kardeşlik, yardımlaşma ve paylaşma gibi duyguların doruk noktaya ulaştığı Ramazan'ın manevi iklimine uygun programlar hazırlayan AOSB, bunun için TC Adana Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar Adana İl Müdürlüğü ile işbirliği yaptı. Bu kapsamda, devletin korumasındaki çocuklar ve yaşlıların yanı sıra vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını veren şehitlerin aileleri de unutulmadı.

AOSB, Adana ve Seyhan Huzurevlerinde kalan 460 kişiyi iftarda konuk etti. Hayırseverlerin Ramazan ayı boyunca kendilerini hiç yalnız bırakmadığını ifade eden yaşlılar Adana Organize Sanayi Bölgesi'nin yönetimine böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür etti.

İftar programlarına katılan AOSB Bölge Müdürlüğünün insan kaynakları, iletişim ve muhasebe birimlerinde görevli yönetici ve çalışanlar, hayır duasını aldıkları çocuklar ve huzurevi sakinleri ile bol bol sohbet ederek, onların hoşça vakit geçirmelerini sağladılar. İftar organizasyonlarıyla keyifli anlar yaşayan ve mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar ve huzurevi sakinleri, hem iftarın hem de keyifli sohbetin tadını çıkardılar.

AOSB'nin halkla ilişkiler ekibi ayrıca, şehit ailelerini de çeşitli hediyelerle evlerinde ziyaret etti. Onlarla sohbet eden AOSB ekibi, beraberlerinde getirdikleri armağanları sunarak, onlara şükran duygularını dile getirdiler.

Aosb’nin Ramazan Geleneği

Aosb’nin Ramazan Geleneği

Aosb’nin Ramazan Geleneği

Aosb’nin Ramazan Geleneği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber