Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 11:48 Yorum: 0

Apa: ‘‘Kurban Bayramı barış ve huzura vesile olsun’’

TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kazım Apa, toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı bayramların ülke genelinde...

Apa: ‘‘Kurban Bayramı barış ve huzura vesile olsun’’

TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kazım Apa, toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı bayramların ülke genelinde barışa ve huzur vesile olmasını dilediğini ifade etti.

Bu bayramda milli birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu dile getiren Apa, " Bu anlamlı günlerin, dünyanın dört bir yanında sıkıntılar içerisinde olan müslümanların huzura kavuşmasına ve dünya barışının sağlanmasına vesile olmasını en kalbi duygularımla temenni ediyorum'dedi.

TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kazım Apa, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, "Ülkemiz son dönemde zor, üzüntülü ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Her gün şehit haberleri aldığımız, yüreklerimizin acıdığı bu dönemde, insanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu bayramda sağlanacak hoşgörü ortamının, tüm Türkiye halkını birbirine daha da çok bağlayacağı, inancındayım" ifadelerini kullandı.

'Yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzu arttırmalıyız'

'Kurban Bayramı'nda, her bayramda olduğu gibi, dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı en sıcak şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız" diyen Apa "Bilhassa bayramda, yardımlaşma ve dayanışmanın artması, paylaşma ve bölüşmenin yaygınlaşması, dara düşenlere, yolda ve zorda kalanlara el uzatılması bunun bir göstergesidir. Bu çerçevede, aziz milletimizin varlığını güvenceye alacak ve ebedi kılacak en önemli hususların başında milli ve manevi değerlerimize sarılmak ve layıkıyla yaşamak gelmektedir. Sorun ve sıkıntılar içerisinde girdiğimiz bu Kurban Bayramı'nın, milletimizin hasretle beklediği huzur için bir başlangıç olmasını temenni ediyorum. Bayram günlerinde gösterilen birlik ruhunun ve beraberlik bilincinin hayatın her alanına taşınmasıyla harici ve dahili bölücü fitnenin mağlup olması ve aramıza ekilmeye çalışılan nifak tohumlarının çürütülmesi muhakkak ki kaçınılmaz olacaktır" dedi.

'Birlik ve beraberlik en büyük gücümüzdür'

Bu kritik süreçlerde en büyük gücün milli birlik ve beraberlik olduğunda dikkat çeken Apa, "Acılarımızdan memnun olanlara, kayıplarımıza sevinenlere, bölünmemizi bekleyenlere aradıkları ortamı ve özledikleri günleri göstermemek için bayram günlerindeki müşterek hissiyatımızla karşı durmalı, milli, ahlaki, vicdani ve kalbi değerlerle aşılmaz burç olmalıyız. Bu anlamlı günlerin, ülkemizin birlik ve beraberliğinin pekişmesine, dünyanın dört bir yanında sıkıntılar içerisinde olan Müslümanların huzura kavuşmasına ve dünya barışının sağlanmasına vesile olması temennisiyle, tüm hemşehrilerimizin vatani görevini yapan er ve erbaşların Mübarek Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim. Bu vesileyle vatanın bölünmezliği, milletimizin bağımsızlığı ve ülkemizin bekası uğruna şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, değerli ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerimi iletiyor, kahraman gazilerimizi ve ailelerini minnet ve şükranla anıyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber