Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Ağustos 2020 - 10:58 Yorum: 0

Apartmana ‘Eren Bülbül’ ismi verdiler

Düğünlerde müzisyenlik yapan ilçe esnaflarından Ercan Çelik, yöneticisi olduğu apartmana komşularıyla istişare ederek terör örgütü PKK tarafından...

Apartmana ‘Eren Bülbül’ ismi verdiler

Sinop'un Gerze ilçesinde bir apartmana "Eren Bülbül" ismi verildi.

Düğünlerde müzisyenlik yapan ilçe esnaflarından Ercan Çelik, yöneticisi olduğu apartmana komşularıyla istişare ederek terör örgütü PKK tarafından 15 yaşında şehit edilen Eren Bülbül'ün ismini verdi. Trabzon'da, 11 Ağustos 2017 günü PKK'lıların erzak çaldığını ihbar edip, girdikleri evi güvenlik güçlerine gösterirken teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül'ün adı yaşasın diye apartmana onun ismini verdiklerini belirten Çelik, "Apartmana bir isim konulacaktı. Apartman sakinleri olarak bir araya geldiğimizde, önce Eren'imizin hikâyesini anlattık. Daha sonra da apartmanın adının "Eren Bülbül Apartmanı" olması için komşular arasında bir oylama yaptık. Sağ olsunlar, komşularımız da bu fikri desteklediler. Eren'in çok dokunaklı bir hikâyesi var, bizler de Eren'imizin adı yaşasın, öyküsü gelecek kuşaklara anlatılsın diye apartmanımızın adına "Eren Bülbül Apartmanı" ismini verdik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber