Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ekim 2021 - 16:43 Yorum: 0

Apartmanda çıkan yangın paniğe neden oldu

Uşak'ta 2 katlı bir apartmanın 2. katında paniğe neden olan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Apartmanda çıkan yangın paniğe neden oldu

Uşak'ta 2 katlı bir apartmanın 2. katında paniğe neden olan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangının çıktığı sırada evde bulunan vatandaşlar ise dumandan kendilerini sokağa atarak kurtardılar.

Uşak merkezde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 6.Çevre Sokak'ta bulunan 2 katlı bir apartmanın 2.katında katında ikamet eden Emine Orhan'ın (75) evinde henüz bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Dumanları fark eden Orhan'ın torunu ev halkına uyarıda bulunarak dışarıya çıkardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve tedbir amaçlı sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı çalışması sonucunda yangın söndürülürken polis ekipleri de kontrol amaçlı ev önündeki caddeyi trafiğe kapattı. Henüz çıkış sebebi bilinmeyen yangınla alakalı soruşturma başlatılırken evde bulunan şahısların durumlarının iyi olduğu ve yangından etkilenmedikleri öğrenildi. Ayrıca çıkan yangından dolayı apartman çatısı ve evde maddi hasar meydana geldi.

Apartmanda çıkan yangın paniğe neden oldu

Apartmanda çıkan yangın paniğe neden oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber