Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 09 Ekim 2020 - 10:03 Yorum: 0

Apartmanın 4. katından düşen kadın öldü

Karabük'te bir apartmanın dördüncü katındaki evinin penceresinden düşmesi sonucu ağır yaralanan Fatma Yıldırım (38) kaldırıldığı hastanede yapılan...

Apartmanın 4. katından düşen kadın öldü

Karabük'te bir apartmanın dördüncü katındaki evinin penceresinden düşmesi sonucu ağır yaralanan Fatma Yıldırım (38) kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye olay gece yarısı Soğuksu Mahallesi'nde 7 katlı bir apartmanda meydana geldi. Fatma Yıldırım isimli kadın 4. katta bulunan evinin penceresinden zemine düşmesi sonucu ağır yaralandı. Yıldırım'ı hareketsiz şekilde yerde gören vatandaşlar durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavi altına alınan 4 çocuk annesi yapılan tüm müdahalelere hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Apartmanın 4. katından düşen kadın öldü

Apartmanın 4. katından düşen kadın öldü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber