Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Şubat 2019 - 12:03 Yorum: 0

Apaydın: “Siyaset ve spor camiasının başı sağ olsun”

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, "Spor camiasına büyük hizmetler veren Fikret Ünlü'ye Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum"...

Apaydın: “Siyaset ve spor camiasının başı sağ olsun”

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, "Spor camiasına büyük hizmetler veren Fikret Ünlü'ye Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Eski milletvekili ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü'nün vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayınlayan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, "Siyaset ve spor camiasının önemli isimlerinden olan Fikret Ünlü'nün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Spor camiasına büyük hizmetler veren Ünlü'ye Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber