Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2021 - 09:43 Yorum: 0

Apaydın: “Tüm kadın şoförlerimiz ile gurur duyuyorum”

Kadınlar günü ile ilgili yazılı mesaj yayımlayan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, "Tüm kadın şoförlerimiz...

Apaydın: “Tüm kadın şoförlerimiz ile gurur duyuyorum”

Kadınlar günü ile ilgili yazılı mesaj yayımlayan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, "Tüm kadın şoförlerimiz ile gurur duyuyorum" dedi.

TŞOF Başkan Apaydın, mesajında şunları kaydetti:

"Hayatımızın her alanında değerli varlıklarıyla, bizi doğuran, yetiştiren, annemiz, kızımız, teyzemiz, halamız, öğretmenimiz, hemşiremiz, ablamız, eşimiz olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Toplumun her kademesinde ellerinin değdiği, fikirlerinin uygulandığı yerlerde başarılarıyla toplumun mimarı onlardır. Şoför camiamızda da hatırı sayılır derecede değerli kadın şoförlerimiz var. Hepsi birbirinden güçlü, azimli ve başarılı. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Tüm tabuları yıkıp iş hayatımızda daha çok var olmaları gerekiyor. Bizlere düşen ise, pozitif ayrımcılık ile kadınların her alanda önüne engel çıkartmak değil, saygıyla ve sevgiyle destek olmaktır. Sabırları, şefkatleri, başarıları için tüm kadınlarımıza teşekkür ediyor, yüzlerinin her daim tebessüm edeceği ömür diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber