Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:50 Başkan Sandıkçı: "Bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrenciler...14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı14:39 Akaryakıtın sızdığı Sapanca Gölü’nden sevindiren detaylar: "Su içilebilir"14:37 Belekoma Tayfa ihtiyacı sahibi 120 haneye ulaştı14:35 Diyarbakır’da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi14:34 Beyaza bürünen "Nemrut’un Develeri" görsel şölen oluşturdu14:32 Bayram Taşkın: "Bu enkazı ancak güçlü bir hükümet ayağa kaldırabilir”14:31 Malatya’da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı14:31 Muğla seçim güvenliği toplantısı yapıldı14:31 Carlos Vinicius: "Kurduğumuz aile ortamı ile şampiyon olacağımıza inanıyoru...14:30 Adıyaman’dan Gazze’ye 10 bin bebek zıbını yola çıktı14:30 Avrupa Spor Şehri Kayseri’de Spor AŞ’nin 2’nci bahar dönemi spor okulları k...
Sami Er
Eğitim 23 Ağustos 2016 - 12:28 Yorum: 0

Ar-Ge reform paketi UÜ’de tartışıldı

Uludağ Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde (ULUTEK) Ar-Ge reform paketi bilgilendirme semineri düzenlendi.

Ar-Ge reform paketi UÜ’de tartışıldı

Uludağ Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde (ULUTEK) Ar-Ge reform paketi bilgilendirme semineri düzenlendi.

Şubat ayında Resmi gazetede yayımlanarak 1 Mart 2016 tarihinde yürürlüğe giren ve kamuoyunda Ar-Ge reform paketi olarak bilinen kanunla ilgili toplantı yapıldı. Uludağ Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde (ULUTEK) yapılan toplantıya ULUTEK Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kanık, Yeminli Mali Müşavir Ali Kara ile çok sayıda Ar-Ge firması temsilcisi ile mali müşavir katıldı. Prof. Dr. Mehmet Kanık, Ar-Ge ve tasarım faaliyetlerinde çok önemli yenilikleri beraberinde getiren bu yeni yönetmeliklerin, kamu ve özel sektörde yürütülen Ar-Ge ve tasarım faaliyetlerine büyük bir katkı sağlayacağını belirterek, "Reform paketinin getirdiği en önemli yenilikler arasında, tasarım projelerinin de Ar-Ge projeleri gibi destek kapsamına alınması, teknoloji geliştirme bölgelerindeki Ar-Ge ve yazılım şirketlerine ilave vergi muafiyetleri getirilmesi, TGB'ler içerisinde Ar-Ge ve tasarım merkezleri kurulmasına izin verilmesi, Ar-Ge merkezlerinde istihdam edilecek olan en az personel sayısının 30'dan 15'e düşürülmesi sayılabilir" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber