Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Nisan 2022 - 10:48 Yorum: 0

Araban’da öksüz ve yetim çocuklara iftar verildi

Araban ilçe Kaymakamı Ömer Sevgili ve Belediye Başkanı Hasan Doğru, öksüz ve yetim çocuklarla hazırlanan iftar sofrasında buluştu.

Araban’da öksüz ve yetim çocuklara iftar verildi

Araban ilçe Kaymakamı Ömer Sevgili ve Belediye Başkanı Hasan Doğru, öksüz ve yetim çocuklarla hazırlanan iftar sofrasında buluştu. İlçe protokolüyle iftarda bir araya gelen Arabanlı öksüz ve yetim çocukların yüzleri güldü.

Araban ilçe Kaymakamlığı ve Araban Belediyesi koordinasyonunda "Dünya Yetimler Günü" münasebetiyle ilçedeki tüm öksüz-yetim çocuklara iftar verildi. İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bahçesinde kurulan iftar sofrasına Kaymakam Ömer Sevgili ve Belediye Başkanı Hasan Doğru'nun yanı sıra kurum amirleri katıldı. Öksüz ve yetim çocuklarla birlikte engelli çocukların da katıldığı iftar programında, Belediye Başkanı Doğru ile Kaymakam Sevgili çocuklarla tek tek ilgilenerek bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Kaymakam Sevgili ile Başkan Doğru, çocuklara kaymakamlığın ve belediyenin kapılarının sonuna kadar kendilerine açık olduğunu söyleyerek, ihtiyaç duydukları her anda yanlarında olduklarını belirtti.

İftar programı sonunda ise, ilçe merkezi ve kırsalında yaşayan tüm öksüz, yetim ve engelli çocuklara değişik hediyeler dağıtıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber