Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Ekim 2017 - 12:38 Yorum: 0

Araçlar, yağış sonrası çöken yollarda mahsur kaldı

Aydın'da sabah saatlerinde etkili olan sağnak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Araçlar, yağış sonrası çöken yollarda mahsur kaldı

Aydın'da sabah saatlerinde etkili olan sağnak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağış sonrası yollarda meydana gelen çökmeler sonucu bazı araçlar yola saplanarak hareket edemedi. Meteoroloji Müdürülüğü yetkilileri yağışın devam edeceğini belirterek vatandaşların duyarlı olmasını istedi.

Yağışın etkili olduğu bölgelerden İncirliova İlçesi'ne bağlı Acarlar Mahallaesinde alt yapı çalışmalarının yapıldığı bölgelerde yolların çökmesi sonucu seyir halinde olan bazı araçlar çökme sonucu oluşan çukura kaçtı. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde seyir halinde iken çöken yolda oluşan çukura düşen 09 SM 540 plakalı kamyon hareket kabiliyetini kaybedince yol trafiğe kapandı. Öte yandan Efeler İlçesi Adnan Menderes Üniversitesi varyantı girişinde de belediyeye ait yolcu otobüsü de yolun çökmesi sonucu mahsur kaldı. Yağış sonrası yollarda mahsur kalan araçlar iş makineleri ve çekici yardımı ile kurtarıldı.

Araçlar, yağış sonrası çöken yollarda mahsur kaldı

Araçlar, yağış sonrası çöken yollarda mahsur kaldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber