Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Aralık 2016 - 18:33 Yorum: 0

Aralık ayı Bilecik’te kültür ve sanat etkinlikleri ile geçecek

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan "2017 Kültür ve Sanat Etkinlikleri" kapsamında vatandaşlar, Aralık ayında birbirinden güzel aktivite...

Aralık ayı Bilecik’te kültür ve sanat etkinlikleri ile geçecek

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan "2017 Kültür ve Sanat Etkinlikleri" kapsamında vatandaşlar, Aralık ayında birbirinden güzel aktivite ile buluşmaya devam edecek.

Her ay birbirinden güzel konu ve konukları Bilecikliler ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Aralık ayında da birbirinden özel program ve sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında Bilecik'in, kültür ve sanat hayatına renklilik kazandırmaya devam edecek.

Mevlid Kandili'nde helva ikramı

Bilecik Belediyesi tarafından Kültür ve Sanat Şehri Bilecik'te gerçekleştirilecek olan etkinlikler, 11 Aralık Pazar günü 14.00'de Mevlid Kandili programı ile başlayacak. Belediye Başkanı Selim Yağcı, Mevlid Kandili programı kapsamında Şehitler Parkı önünde vatandaşlara helva ikramında bulunacak. Çocuklar "Sindirella" "Çocuk Show" ve "Orman Kralı" adlı ücretsiz oyunlar ile buluşuyor. Kültür ve Sanat Şehri Bilecik'te gerçekleştirilecek olan Aralık Ayı etkinlikleri kapsamında yetişkinler birbirinden güzel aktivite ile buluşurken, çocuklar da birbirinden güzel tiyatro ve sinema oyunları ile buluşuyor. Çocuklar etkinlikler kapsamında 11 Aralık Pazar günü 13.00'de, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde ücretsiz çocuk tiyatrosu ile buluşacak. Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın çocuklara hediye ettiği ve her Pazar günü sahne alacak oyunlar kapsamında ayrıca 18 Aralık Pazar günü ücretsiz Çocuk Show çocukların beğenisine sunulacakken, Ormanlar Kralı adlı çocuk oyunu 25 Aralık Pazar günü 13.00'de ücretsiz şekilde çocukların beğenisine sunulacak.

Süt Kardeşler adlı çocuk oyunu

Aralık ayı etkinlikleri kapsamında çocuklar birbirinden güzel çocuk oyunları ile buluşuyor. Etkinlikler kapsamında; 23 Aralık ve 26 Aralık tarihlerinde Süt Kardeşler adlı tiyatro oyunları çocukların beğenisine sunulacak. 23 ve 26 Aralık tarihlerindeki oyunlar için biletler Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde temin edilebilecek.

Zeki Müren şarkıları konseri

Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşların beğenisine sunulacak olan Aralık ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan bir diğer aktivite ise Zeki Müren Şarkılarının olduğu konser olacak. Bilecik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun sahne alacağı programda Zeki Müren Şarkıları seslendirilecek. Etkinlik 24 Aralık Cumartesi günü 20.00'de Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Bilecik Şehir Tiyatrosu seçmeleri

Bilecik Belediyesi Aralık ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek bir diğer etkinlik Bilecik Şehir Tiyatrosu seçmeleri programı olacak. Bilecik'te Tiyatro Çınarı Kök Salıyor düşüncesiyle gerçekleştirilecek seçmeler kapsamında tiyatroya gönül veren çocuk ve gençler hünerlerini sergileyecek.

Asımın Nesli Konferansı

Bilecik Belediyesi Aralık ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek bir diğer program ise Asımın Nesli adlı konferans olacak.

28 Aralık Çarşamba günü 20.00'de gerçekleştirilecek olan konferansa; Araştırmacı Yazar Mustafa Armağan konuşmacı olarak katılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber