Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Şubat 2020 - 15:38 Yorum: 0

Arama kurtarma ekibi kurmak için bir araya geldiler

Balıkesir'in Edremit Kent Konseyi öncülüğünde AFAD Balıkesir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Balıkesir İtfaiye Daire Başkanlığı'nın katkılarıyla...

Arama kurtarma ekibi kurmak için bir araya geldiler

Balıkesir'in Edremit Kent Konseyi öncülüğünde AFAD Balıkesir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Balıkesir İtfaiye Daire Başkanlığı'nın katkılarıyla Belediye Meclis Salonu'nda "Edremit Arama Kurtarma Ekibi"nin kurulması için toplantı gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer, Kent Konseyi Başkanı Özlem Aytekin, AFAD Balıkesir Şube Müdürü Murat Karlıdağ, AFAD Balıkesir Arama Kurtarma Teknisyenleri Necdet Kocatepe, Özgür Taşkın, Enformasyon memuru Murat Ceylan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Edremit İtfaiye Grup Amiri Fatih Asar, Arama Kurtarma Ekibi (AKE) Derneği Başkanı Osman Özcan, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Edremit Şube Başkanı İsmail İrgörücü, Arama Kurtarma Uzmanları Memduh Yiğit Akay, Necdet Balaban, Doğa Sporları Eğitmen ve sporcusu Zülküf Bozbek,Kent Konseyi üyeleri, uzman eğitmen hocalar, STK temsilcileri ve gönüllülerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda gönüllülerin başvuruları alınarak, izlenilecek yol haritası belirlendi.

Arama kurtarma ekibi kurmak için bir araya geldiler

Arama kurtarma ekibi kurmak için bir araya geldiler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber