Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ekim 2014 - 18:23 Yorum: 0

Arama kurtarma gemisi "TCSG Yaşam" Bodrum'da

Sahil Güvenlik Komutanlığının arama kurtarma gemisi "TCSG Yaşam", liman ziyaretleri kapsamında ilçeye getirildi

Arama kurtarma gemisi 'TCSG Yaşam' Bodrum'da

MUĞLA (AA) - Sahil Güvenlik Komutanlığının arama kurtarma gemisi "TCSG Yaşam" Bodrum'a getirildi. 

Sabah saatlerinde ilçeye gelen 88,6 metre uzunluğundaki gemi, Bodrum limanına yanaştırıldı. Geminin komutanı Yarbay Oğuz Bavbek, Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanı Yarbay Mete Çağlar, Sahil Güvenlik TCSG 302 Komutanı Fırat Aslan ve TCSG 1 Bot Komutanı Melih Geçgil eşliğinde Kaymakam Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret ederek gemi hakkında bilgi verdi. 

Ziyaretin ardından Gödekmerdan, arama kurtarma gemisine ziyaret gerçekleştirdi. Gödekmerdan'a Bodrum Garnizon Komutanı Albay A. Göksel Oral, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Gümrük Müdürü Beyazıt Benli de eşilik etti. 

Gemide öğle yemeği yiyen heyet, yetkililerden bilgi aldı. Öte yandan geminin bu akşam Bodrum'dan ayrılacağı öğrenildi.  

- TCSG Yaşam

NATO'nun uluslararası standartları çerçevesinde Türk Sahil Güvenlik Komutanlığı için üretilen 88,6 metre uzunluğunda, bin 700 ton ağırlığındaki TCSG Yaşam, arama ve kurtarma, karakol, kaçakçılığı önleme, keşif ve gözetleme, çevre kirliliğini önleme ve durdurma ile yangına müdahale edebilme yeteneklerine sahip.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber