Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Mayıs 2017 - 18:08 Yorum: 0

Aranan emniyet müdürü Balıkesir’de jandarma tarafından yakalandı

FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan eski Afyon Polis Okulu Müdürü M.K., Balıkesir'in Edremit ilçesinde jandarma tarafından...

Aranan emniyet müdürü Balıkesir’de jandarma tarafından yakalandı

FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan eski Afyon Polis Okulu Müdürü M.K., Balıkesir'in Edremit ilçesinde jandarma tarafından gözaltına alındı.

Afyon Polis Okulu müdürü iken 17-25 Aralık olayları sonrası yapılan tahkikatlar sonucu önce merkeze çekilen ve sonra meslekten ihraç edilen M.K. hakkında yakalama kararı bulunuyordu. M.K, jandarma tarafından Balıkesir'in Edremit ilçesinin Kızılkeçili köyünde bir lokantada yemek yerken gözaltına alındı. Askeri casuslukta Kumpas soruşturması dahilinde hakkında yakalama kararı olan M.K, Edremit Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünden sonra Edremit Adliyesi'ne sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber