Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Ocak 2019 - 18:33 Yorum: 0

Aranan kadınlar yakalandı

Kayseri'de polis tarafından gözaltına alınan 7 şahıs arasında bulunan Y.Y.'nin kesinleşmiş 13 yıl 5 ay hapis cezası, M.P.'nin ise kesinleşmiş 19 yıl...

Aranan kadınlar yakalandı

Kayseri'de polis tarafından gözaltına alınan 7 şahıs arasında bulunan Y.Y.'nin kesinleşmiş 13 yıl 5 ay hapis cezası, M.P.'nin ise kesinleşmiş 19 yıl 3 ay hapis cezasının bulunduğu belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yürütülen soruşturma kapsamında tespit edilen İldem, Sancaktepe, Bahçelievler Mahallelerinde 6 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Y.Y. (49), M.P. (48), S.Y., B.Y., G.K., H.P. ve K.G. yakalandı. Yakalanan şahıslardan Y.Y. (49) isimli kadının toplamda 13 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı, M.P. (48) isimli kadının ise toplamda 19 yıl 3 ay kesinleşmiş cezası ile arandığı tespit edildi. Ayrıca S.Y., B.Y., G.K.'nin çeşitli hırsızlık suçlarından, H.P.'nin (39) ise "ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçundan arandığı tespit edildi. Öte yandan K.G.'nin üzerinden ise 1 adet tabanca, tabancaya ait şarjör ve 10 adet dolu fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber