Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 25 Mayıs 2015 - 12:33 Yorum: 0

Arapgir’de Tarhan Mahallesine 2 kilometrelik yol yapılıyor

Yol açma, genişletme ve bakım çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Arapgir’de Tarhan Mahallesinin 2 kilometrelik yolunu yapıyor.

Arapgir’de Tarhan Mahallesine 2 kilometrelik yol yapılıyor

Yapılan kısa vade planlamalar çerçevesinde yapımı aciliyet gerektiren 2 kilometre uzunluğundaki Tarhan Mahallesi Kuşçu Sokak yolunda çalışmalarda sona gelindi.

Yolda ilk olarak altyapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, dere yataklarına çeşitli çaplarda beton büzler yerleştirirken, viraj düzeltmeleri, heyelan temizliği de yaptı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri 6 metre genişliğinde olan yolda 4500 metreküp alt temel malzemesi serdi.

Büyükşehir Belediyesi sorunu çözdü

Mahallelerinde yapılan yol çalışmalarından mutlu olduklarını belirten mahalle sakinleri, “Uzun yıllardır yolun yapılmasını bekliyorduk. Büyükşehir sürecinden sonra Malatya Büyükşehir Belediyemiz bu sorunumuzu çözdü. Büyükşehir olmanın faydasını görüyoruz. Büyükşehir olmasaydık ne zaman yapılırdı onu tahmin etmek zor. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere herkese teşekkür ederiz” dediler. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber