Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 30 Haziran 2022 - 12:13 Yorum: 0

Arapgir’e hayran kaldılar

Malatya'nın Arapgir ilçesindeki tarihi ve doğal güzellikleri gezen siyasiler, ilçeye hayran kaldı.

Arapgir’e hayran kaldılar

Malatya'nın Arapgir ilçesindeki tarihi ve doğal güzellikleri gezen siyasiler, ilçeye hayran kaldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan, CHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Nezahat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Arapgir'e geldi. Arapgir'de kadın örgütü ile buluşup toplantı yapan Pehlivan, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Aile Destekleri Sigortası ile ilgili bilgi verilen toplantının ardından ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirerek hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileklerinde bulundu. Siyasiler, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra mahalle ziyaretlerinde bulundular. Partililer, mahalle ziyaretleri çerçevesinde Onar Mahallesinde bulunan 800 yıllık Cem Evi ve Kaya Mezarlarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. İlçedeki tarihi ve doğal güzellikleri gezen siyasiler, ilçeye hayran kaldı.

Heyete, Arapgir Belediye Başkan Yardımcıları Gürbüz Bulut ve Ramazan Erdem, Belediye Meclis Üyesi Ayhan Kıcı, CHP Arapgir Kadın Kolları Başkanı Türkan Çelik ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber