Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 16 Ekim 2017 - 12:03 Yorum: 0

Aras Akademi’nin İlk Adım Okulları’na uluslararası ödül

Aras Kargo, "İlk Adım Okulları" uygulamasıyla, Brandon Hall Mükemmellik Ödülleri'nden "Öğrenmede Oyun ve Simülasyonların En İyi Kullanımı" kategorisinde...

Aras Akademi’nin İlk Adım Okulları’na uluslararası ödül

Aras Kargo, "İlk Adım Okulları" uygulamasıyla, Brandon Hall Mükemmellik Ödülleri'nden "Öğrenmede Oyun ve Simülasyonların En İyi Kullanımı" kategorisinde gümüş ödül kazandığını duyurdu.

Bu yıl 15'in üzerinde ülke ve 25'in üzerinde sektörden, toplam 700 önemli firmanın katıldığı, uluslararası Brandon Hall Mükemmellik Ödülleri'nde kazananlar açıklandı.Aras Kargo'nun, çalışanlarının işe başlangıçtaki oryantasyon süreçlerini daha etkin kılmak amacıyla üç sene önce Aras Akademi bünyesinde hizmete soktuğu İlk Adım Okulları,"Öğrenmede Oyun ve Simülasyonların En İyi Kullanımı" kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü. Aras Kargo ödülünü, Ocak ayında ABD'de düzenlenecek törende alacak.

Aras Kargo Genel Müdürü Hikmet Nuri Bulduk konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Aras Akademi bünyesinde hayata geçirdiğimiz İlk Adım Okulları'yla işe yeni başlayan çalışanlarımızın iş hayatındaki yolculuklarında onlara rehberlik etmek, şirkete adaptasyonlarını hızlandırmak, şirket kültürünü doğru okuyarak, yapacakları işe tam konsantre olmalarını sağlamak istedik. Şimdiye kadar birçok önemli ödülün sahibi olan,simülasyon şubelerinde uygulamalı eğitimler de verdiğimiz İlk Adım Okullarımızın "Öğrenmede Oyun ve Simülasyonların En İyi Kullanımı" kategorisinde Brandon Hall'dan aldığı ödülbizim için mutluluk ve gurur verici oldu" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber