Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 12:48 Yorum: 0

ARAS Elektrikten Erzincan da ki 7 bin 500 esnafa enerji indirimi

ARAS Elektrik, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile "İndirimli Elektrik" kullanımını öngören bir protokol imzaladı.

ARAS Elektrikten Erzincan da ki 7 bin 500 esnafa enerji indirimi

ARAS Elektrik, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile "İndirimli Elektrik" kullanımını öngören bir protokol imzaladı.

Yapılan protokole göre Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Birliğine üye 7 bin 500 esnaf ve sanatkâra enerji indirimi uygulanacak. Enerji indiriminin esnafın iş yerleriyle birlikte evlerini de kapsayacağı protokolle 7 bin 500 esnaf ve sanatkâr enerji indirimiyle rahata kavuşacak.

ARAS Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Yıldırım ile Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Sarak, arasında imzalanan protokol kapsamında, esnaf ve sanatkârın iş durumuna göre indirim yüzdesi faturalara yansıyacak.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı indirimli elektrik kullanmasını ve bu fırsattan yararlanmasını isteyen ARAS Elektrik Perakende Satış A.Ş Genel Müdürü İbrahim Yıldırım, "Olabildiğince en ekonomik, en avantajlı nasıl satış yapabiliriz diye çalışmalarımız var. 7 bin 500 civarında üyenin yararına böyle bir protokol imzaladık. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Bu bölgeden kazandığımızı yine bu bölgeye aktarmayı misyon edinen bir şirketiz. Bu hizmet anlayışı sadece Erzincanla sınırlı değil. Aras'ın hizmet sahasında olan bütün kentlerin esnaf ve sanatkarları için indirimli enerji uygulamalarımız olacak."dedi.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Sarak ise yaptığı konuşmada; "Erzincan esnafımıza hizmet için buradayız. Üye olan esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımız bizdeki kayıt belgelerini alıp Aras Elektriğe sunmaları halinde bu indirimlerden faydalanacaklardır."dedi.

Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalandı.

ARAS Elektrikten Erzincan da ki 7 bin 500 esnafa enerji indirimi

ARAS Elektrikten Erzincan da ki 7 bin 500 esnafa enerji indirimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber