Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Eylül 2016 - 16:58 Yorum: 0

Araştırma görevlisinin açığa alınmasına Ülkücüler tepki gösterdi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Araştırma Görevlisi Hasan H.İ.K.'nın açığa alınması Ülkücülerin...

Araştırma görevlisinin açığa alınmasına Ülkücüler tepki gösterdi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Araştırma Görevlisi Hasan H.İ.K.'nın açığa alınması Ülkücülerin tepkisine neden oldu.

Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından 2010 KPSS'de 80 ve üzeri puan alan kişilere yönelik başlatılan soruşturma kapsamında H.İ.K. açığa alındı. İfade vermek için Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğüne çağrılan H.İ.K'yı yalnız bırakmayan Ülkü Ocakları Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, MHP Sivas İl Başkanı Turhan Eyinç, Tokat Ülkü Ocakları Başkanı Onur Çalışkan ve yaklaşık 50 ülkücü Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü önünde toplandı. Heyet, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ile görüşerek açığa alınan araştırma görevlisinin ülkücü olduğunu dile getirdi.

Çıkışta basın mensuplarına açıklama yapan Ülkü Ocakları Sivas İl Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, FETÖ ile mücadele konusunda yapılan çalışmalara destek verdiklerini dile getirerek "Bizim arkadaşımıza iftira atılıyorsa bunun da karşısındayız ve tepkimizi gösteririz." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber