Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 05 Ekim 2015 - 16:33 Yorum: 0

Araştırma hastanesine 150 oturma bankı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Araştırma Hastanesi’ne 150 bin lira değerinde oturma bankı ve çöp bidonu tahsis etti.

Araştırma hastanesine 150 oturma bankı

İnönü Üniversitesi ile zaman zaman işbirliği içerisinde birçok etkinlik gerçekleştiren; daha önceden Konuk Evi yapımı, kampüs içerisindeki alanların asfaltlanması gibi hizmetlerin gerçekleştirilmesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi tarafından bu kez de Araştırma Hastanesinde kullanılmak üzere  bank ve çöp bidonu verildi.  

Araştırma Hastanesi’nde görevli personel, hasta ve hasta yakınları ile ziyaretçilerin kullanmaları amacıyla hastane yönetiminin talebi üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından; 148 adet bank ile 80 adet çöp kutusu hastaneye tahsis edildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Araştırma Hastanesi’ne tahsis edilen bank ve çöp kutularının değerinin 150 bin lira civarında olduğu belirtildi.
Kent mobilyalarında standartlar yükseliyor

Son yıllarda yaptığı cadde ve sokak düzenlemelerinin yanı sıra aydınlatma çalışmalarıyla Malatya’nın standartlarını yükselten Malatya Büyükşehir Belediyesi, şimdi de kent mobilyaları alanında yaptığı yeniliklerle bu alanda da standartları yükseltiyor. Araştırma Hastanesi’nin yanı sıra şehrin değişik noktalarına yerleştirilen kent mobilyaları vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor. 

Yerli üretim
Malatya genelinde uygulanan kent mobilyalarının tamamına yakını Malatya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Esenlik Şirketi tarafından üretiliyor.

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber