Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Haziran 2016 - 10:38 Yorum: 0

Ardahan Belediyesinden İftar Yemeği

Ardahan Belediyesince Kapalı Halk Pazarında iftar programı düzenlendi.

Ardahan Belediyesinden İftar Yemeği

Ardahan Belediyesince Kapalı Halk Pazarında iftar programı düzenlendi.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy'un düzenlediği iftar yemeğine Vali İbrahim Özefe'nin yanısıra kentin protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, "Allah, tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. İftar davetimize teşrif ettiğiniz için başta valimiz, değerli protokol, siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Tabi amacımız Ramazanı şerifin rahmetinden bereketinden istifade etmek siz değerli ailelerimizin duasına çocuklarımızın sevincine ortak olmaktır. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Ramazanın rahmeti, bereketi, bayrama kavuştursun günahlarımızı affetsin. Ardahan halkı olarak Türkiye" de örnek kardeşlik iklimine sahibiz. Bu kardeşlik iklimine, bu atmosfere güzel katkı yapan bütün hemşerilerime, ceddimize, atalarımıza ve sizlere çok teşekkür ediyorum dedi. Bugün bize bu toprakları vatan eden, huzurla yaşamamıza vesile olan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bunun için bu yemek organizasyonu her yıl tekrar ediyoruz. Birbirimize daha yakın olmayı arzu ediyoruz. Bu gün ayrıca şehrimize yeni atanan sayın valimizde aramızda kendilerine sizlerle birlikte hoş geldiniz diyorum" dedi.

Vali İbrahim Özefe ise, "Ardahan'a yeni geldim, bu vesile ile beni bu iftara davet eden sizlerle tanışma fırsatı veren sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu davette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Buraya gelmeden önce kalkınma bakanımızın müsteşarıyla görüştüm. Sağ olsunlar Ardahan'ın ihtiyaçlarını sordular. Geldim yeni yeni toparlıyorum ihtiyaçları tespit edip sizlerle paylaşacağım dedim.

Ardahan'ımızın köy yollarında, şehir yollarında ihtiyaç var. Başkanımız çalışıyor, Genel meclis başkanımız ve İl genel sekreterimiz, daire amirlerimiz Ardahan" ı daha ileriye götürmek için çalışacağız. Hepimiz sizlerin hizmeti için varız. Yollarımızın ihtiyacı var, içme sularımızda birtakım eksiklikler olur, altyapımızda birtakım eksiklikler olur, ama Türkiye Cumhuriyeti devleti güçlüdür, inşallah bunların hepsini çözeriz. Paramız olur, paranız olur 6 ay içerisinde koskoca şehirler kurarsınız, ama birlik ve beraberliğinizi kaybederseniz Allah korusun, Milli ve manevi değerlerimizi kaybedersek nesillerimizi kaybederiz, benliğimizi kaybederiz, yalnızca Ardahan" ı değil bütün bir memleketi kaybederiz. Onun için Ay yıldızlı bayrağımız altında birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum. Ardahan bu birlik ve beraberliğin en güzel numunelerinden birisidir. İnşallah bütün memleketimize örnek olan, milli ve manevi değerlerimiz etrafındaki bu birlik ve beraberliğimizi tıpkı Ramazan günü olduğu gibi daim olmasını diliyorum, yaklaşan Kadir Gecenizi tebrik ediyorum, Ramazanınızı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Ardahan Belediyesinden İftar Yemeği

Ardahan Belediyesinden İftar Yemeği

Ardahan Belediyesinden İftar Yemeği

Ardahan Belediyesinden İftar Yemeği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber