Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Nisan 2014 - 09:33 Yorum: 0

Ardahan Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde yeni bölüm açılışı

ARDAHAN (AA) - Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ndeki yeni bölümlerin açılışını gerçekleştirdi.Azizoğlu, eşi Nilgün Azizoğlu ile gıda teknolojileri, süt işletmeleri,...

Ardahan Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde yeni bölüm açılışı

ARDAHAN (AA) - Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ndeki yeni bölümlerin açılışını gerçekleştirdi.

Azizoğlu, eşi Nilgün Azizoğlu ile gıda teknolojileri, süt işletmeleri, giyim, üretim teknolojileri ve çocuk gelişimi bölümlerinin açılışını yaptı.

Vali Azizoğlu, lisenin yaptığı çalışmalarla önemli başarılara imza attığını belirterek, "Burada atölyeler kurulmuş, el sanatlarına yönelik. Dikiş ve nakış işlemeleri yapılıyor. Ayrıca gıda üzerinde de çalışma var. Bizim buradaki amacımız üretime katkının yanı sıra bu alanda kendini yetiştiren ve faydalı olan öğrencilerimize bir miktar da para vermektir. Burada hem kazanacağız hem de kazandıracağız" dedi.

Okul müdürü Meryem Aslankılıç da bütün öğrencileri atölyelerden yararlandırmak istediklerini, belediyeden de sürekli destek gördüklerini ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber