Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Nisan 2018 - 11:08 Yorum: 0

Ardahan Özel İdare 2018 İş Sezonunu Açtı

Ardahan İl Özel İdaresi'nin, 2018 yılı çalışma sezonu yapılan törenle başladı.

Ardahan Özel İdare 2018 İş Sezonunu Açtı

Ardahan İl Özel İdaresi'nin, 2018 yılı çalışma sezonu yapılan törenle başladı.

Kurumun destek hizmetleri kampüsünde, Özel İdare Genel Sekreteri, İl Genel Meclisi başkan ve üyeleri ile personelin katılımıyla gerçekleştirilen sezon açılışında konuşan Vali Bilmez, Özel İdare'nin alt yapı hizmetleri, iş makinası, araç ve diğer ekipmanlarıyla Türkiye'de örnek bir Özel İdare olduğunu söyledi.

Hizmete başlayan yeni tesislerin özel idareye güç kattığını da belirten Vali Bilmez, "İl Özel idaremizin artık önemli bir eksiği kalmadı. Özellikle araç, gereç yönünden oldukça güçlendik. Hem sıcak asfalt tesisi hem de kilit parke tesisimizde yine bize oldukça güç kattı. Bu yıl özellikle ülke genelinde köy yollarında sıcak asfalt uygulamasına geçilecek. İlimizde de inşallah bazı köylerimiz sıcak asfaltlı yola kavuşacak. Bu sene, kurduğumuz kilit parke taşı üretim tesisimizle birlikte köy içi kilit parke yapımına da ağırlık vereceğiz. Sezonumuz çok kısa olduğu için iyi bir planlama yapmak durumundaydık. Beklentileri karşılamamız anlamında gerekli çalışmayı yapıyoruz. Ardahan İl Özel idaresinin altyapı hizmetlerinde Türkiye'de iddia ediyorum ki ilk üçe girebilecek düzeydedir. Bugün bütün köylerde çöp toplayan bir il özel idarenin daha var olduğuna inanmıyorum. Nüfusumuz az olması nedeniyle özel idaremizin geliri de az ama arkadaşlarımızın gayretleriyle yapılan projelerle dışarıdan temin ettiğimiz ilave kaynaklarla hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Ardahan Özel İdare 2018 İş Sezonunu Açtı

Ardahan Özel İdare 2018 İş Sezonunu Açtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber