Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:07 Kamyonete çarpmamak için manevra yapan ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu
Sami Er
Türkiye 13 Haziran 2019 - 11:23 Yorum: 0

Ardahan Üniversitesi’nde görkemli mezuniyet töreni

Ardahan Üniversitesi 9. Dönem Mezunları, düzenlenen görkemli törende kep fırlatarak mezuniyet coşkusu yaşadı.

Ardahan Üniversitesi’nde görkemli mezuniyet töreni

Ardahan Üniversitesi 9. Dönem Mezunları, düzenlenen görkemli törende kep fırlatarak mezuniyet coşkusu yaşadı.

Ardahan 80. Yıl Şehir Stadyumu'nda dün akşam gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Ardahan Belediye Başkan Vekili Enver Güngör, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selçuk Özdem, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan, Genel Sekreter Hadi Gergit, İl Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlu, Gençlik ve Spor Müdürü Bilent Akar, diğer protokol üyeleri, daire başkanları, Üniversitenin akademik- idari personeli ile öğrenci aileleri katıldı.

Mezuniyet töreni, mezun öğrenciler ve öğretim elemanlarının kortej yürüyüşüyle başladı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, öğrencileri tebrik ettikten sonra ailelerine seslenerek şunları söyledi: "Sizler bizlere ve Ardahan'a güvenerek en değerli varlıklarınız olan çocuklarını emanet ettiniz. Çocuklarınızı gurur ve mutluluk içinde sizlere teslim ediyoruz. Türkiye'nin en genç üniversitesinde okuyan ve Türkiye'nin en temiz şehri olan Ardahan'da ikamet eden kıymetli öğrencilerimizin bugün gurur günü. Hayatınızın bu yeni döneminde başarılı olacağınıza ve önemli işlere imza atacağınıza yürekten inanıyorum. Ardahan Üniversitesi için yapılan bazı yanlış değerlendirmelerin bu coşkulu töreni görünce yersiz olduğunu hepimiz görmekteyiz. Geçen yıl 1215 olan kontenjan sayımızı bu sene 1765'e çıkarttık. 2'si yüksek lisans olmak üzere 20 bölüme bu yıl ilk kez öğrenci alınacak. İnşallah daha fazla sayıda gencimiz ve özellikle Ardahanlı gençlerimiz üniversite eğitimi alacak. Ardahan Üniversitesi Kalkındırma Vakfı'nı kurma aşamasında sona gelindi. İnşallah yeni dönemde, ihtiyacı olan öğrencilerimize vakfımız aracılığıyla değerli iş insanlarımız katkılarıyla burs imkânı sağlayacağız. Siz değerli öğrencilerimizi ve çok kıymetli ailelerini bir kez daha kutluyor, yolunuz ve bahtınız açık olsun diyorum" şeklinde sözlerini tamamladı.

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı ise mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek şunları söyledi: "Bu güzel ve anlamlı günde hepimiz heyecanlı ve gururluyuz. Üniversite eğitimini tamamlayan siz kıymetli evlatlarımızın ülkemiz için hayırlı işler yapacağına olan güvenimiz tamdır. Bu güzel şehirde okuduğunuz için çok şanslısınız. Ardahan'ı lütfen unutmayın, şehrin kalkınması ve gelişmesi için projeler üretin. Sizleri teker teker yürekten kutluyor, başarılar diliyorum."

Konuşmaların ardından Üniversiteden birincilikle mezun olan öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi ve mezuniyet kütüğüne plaka çakıldı. Ardından; fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulundan derece ile mezun olan öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Belge takdiminden sonra havai fişek gösterisi eşliğinde öğrenciler kep fırlattı. Mezun öğrenciler, günün hatırasını yaşatmak için aileleri, hocaları ve arkadaşlarıyla bol bol anı fotoğrafı çektirdi.

Tören, Grup Zamanla Alışırsın ve Çağlayan Sucu'nun verdiği konserle son buldu.

Ardahan Üniversitesi’nde görkemli mezuniyet töreni

Ardahan Üniversitesi’nde görkemli mezuniyet töreni

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber