Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2014 - 17:58 Yorum: 0

Ardahan'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

ARDAHAN (AA) - (AA) - İl Koordinasyon Kurulu'nun 2014 yılının 3. dönem toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.Deniz, Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen kurulda yaptığı...

Ardahan'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

ARDAHAN (AA) - (AA) - İl Koordinasyon Kurulu'nun 2014 yılının 3. dönem toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.

Deniz, Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen kurulda yaptığı konuşmada, Ardahan'ı her alanda daha iyi bir noktaya taşımak istediklerini, bunun da ancak verimli çalışmak ile mümkün olduğunu söyledi.

Bu nedenle yapılacak her işte Ardahan'ın özellikle iklim durumu, kış şartlarının göz önüne alınarak çalışmalarının yapılması gerektiğini vurgulayan Deniz, "Merkezi, idari ve yerel yönetim kuruluşlarımıza ait irili ufaklı toplam 224 projemiz var. Bu projelerden biten proje sayısı 20, devam eden proje sayısı 141, başlanamayan proje sayısı 40, ihale aşamasında olan proje sayımız da 23. Tasfiye edilen projemiz bulunmamaktadır" dedi. 

Uygulamakta olan projelerin toplam tutarının yaklaşık 599 milyon 174 bin lira olduğunu ifade eden Deniz, "Bu projeler için yapılan harcamaların toplamı yaklaşık 156 milyon 26 bin lira. 2013 yılından devredilen ve yeni eklenen projeler için ayrılan ödenekler toplamı yaklaşık 113 milyon 946 bin liradır" diye konuştu.

2014 yılı 2. dönemden 2014 yılı 3. döneme kadar yapılan toplam harcamaların ise yaklaşık 27 milyon 434 bin lira olduğunu kaydeden Deniz, projelerin nakdi gerçekleşme oranının yüzde 23,08 olduğunu sözlerine ekledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber