Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Ekim 2014 - 13:13 Yorum: 0

Ardahan'da KHGB toplantısı yapıldı

ARDAHAN (AA) - Ardahan'da Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2015 yılı merkez ilçe bütçe görüşmeleri toplantısı yapıldı.Vali Ahmet Deniz'in de katılımıyla Valilik Toplantı Salonunda...

Ardahan'da KHGB toplantısı yapıldı

ARDAHAN (AA) - Ardahan'da Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2015 yılı merkez ilçe bütçe görüşmeleri toplantısı yapıldı.

Vali Ahmet Deniz'in de katılımıyla Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, KÖYDES yatırımlarının durumu, proje kapsamında yapılan işlerle ilgili ödenek dağılımı ve denetimi ile köylerdeki mevcut eksiklikler görüşüldü.

Toplantıda konuşan Vali Deniz, köylerden gelen yayla yolu talepleri doğrultusunda bu yıl özellikle yayla yollarına ağırlık verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bunların büyük bir kısmını tamamladık. Köy yollarımızda ise çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şimdi en önemli konumuz, köy yollarımızı iyileştirmek ve içme suyuyla ilgili sorunu bulunan köylerimizdeki sorunları çözmektir. Bu yıldan itibaren planlı, programlı ve disiplinli bir şekilde ekiplerimizin çalışmalarıyla daha kaliteli hizmetler sunmaya gayret edeceğiz. Muhtarlarımızla bir aile gibi olmak durumundayız. Köylerde muhtarlarımızın yaşadığı sıkıntı bizim sıkıntımızdır. Bu anlamda öncelikle samimi olacağız ve çalışmalarımızı içtenlikle yapacağız. Çünkü hepimizin ortak amacı, daha iyiyi yakalamaktır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber