Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Ağustos 2014 - 12:13 Yorum: 0

Ardahan'da yayla yollarının yapımı

ARDAHAN (AA) - Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakkı Özgür, yetki alanlarındaki tüm yolların bakımı ve onarımını yapmaya başladıklarını belirtti.Özgür, AA muhabirine yaptığı...

Ardahan'da yayla yollarının yapımı

ARDAHAN (AA) - Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakkı Özgür, yetki alanlarındaki tüm yolların bakımı ve onarımını yapmaya başladıklarını belirtti.

Özgür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkeze bağlı Ağzıpek köyü yayla yolunda yaşanan sorunu ortadan kaldırdıklarını, diğer yaylaların yollarının yapımı için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Köy yolları kadar yayla yollarının da kendileri için önemli olduğunu belirten Özgür, şöyle konuştu:

"Durum ve önceliğe bakarak bu yönde çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Yıllardır süren bir sorunu bu şekilde noktaladık. Çünkü bizim için öncelik hizmet etmek, bu hizmeti ederken de en verimli ve en hızlı şekilde bitirmektir. 5 kilometrelik Ağzıpek köyümüzün yayla yolu bu önceliklerden biriydi. Şu an bitirdik şükürler olsun. Vatandaşımız bundan sonra yaylasına daha rahat bir şekilde çıkmış olacak. Köy yolu gibi güzel hizmetleri yayla yolunda da gerçekleştirmek istiyoruz. Bizim derdimiz, en ücra noktadaki vatandaşımıza en güzel hizmet götürmektir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber