Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Kasım 2014 - 12:08 Yorum: 0

Ardeşen Gençlik, Avrupa arenasında taraftarına güveniyor

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Zenginal:

Ardeşen Gençlik, Avrupa arenasında taraftarına güveniyor

RİZE (AA) - Avrupa Challenge Kupası'nda yarın sahasında Polonya'nın Energa AZS Koszalin takımı ile karşılaşacak Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, "Şehir ve takım psikolojik olarak hazır durumdayız, iki maçı da sahamızda oynayacak olmanın avantajını kullanmak istiyoruz" dedi.

Zenginal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa Challenge Kupası'nda  3. turda Polonya'nın Energa AZS Koszalin ekibiyle karşılaşacaklarını, ilk maçın 22 Kasım Cumartesi, rövanşın ise 23 Kasım Pazar günü Ardeşen Meslek Yüksekokulu Spor Salonunda oynanacağını, her iki maçın da başlama saatinin 16.00 olduğunu belirtti.

Rize'nin branşlar dalında Avrupa'da tek mücadele eden ekibi olduklarını ifade eden Zenginal, "Geçen sezon ilk kez Avrupa heyecanı yaşadık. Son derece başarılı bir dönemin ardından çeyrek finalde kupaya veda ettik. Tecrübemiz var. Sporcularımızın birçoğu Avrupa'da maç oynama tecrübesine sahip" diye konuştu.

Her iki maçın da Ardeşen'de oynanmasının çok önemli olduğunu kaydeden Zenginal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçtiğimiz sezon da 4. turda Sırbistan temsilcisine karşı iki maçta sahamızda oynadık ve yaklaşık 3 bin taraftar bizi destekledi. Salon sporları için son derece önemli bir destek. Çok önemli bir taraftar desteğine sahibiz. Geçen sezondan taraftarımız Avrupa heyecanına renk kattı. Şehir ve takım psikolojik olarak hazır durumdayız, iki maçı da sahamızda oynayacak olmanın avantajını kullanmak istiyoruz."

Zenginal, çok köklü ve güçlü bir takımla karşılaşacaklarını vurgulayarak, "Polonya ekibiyle çok zorlu iki maç bizi bekliyor. Sonucu inşallah olumlu olur ve beklentilere cevap veririz. Türkiye'yi temsil etmemiz nedeniyle sorumluluğumuz artıyor. Bu sorumlulukla ülkemize güzel bir sonuç kazandırıp adımızı ilk 16 takım arasına yazdırmak istiyoruz"  ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber